ÅRETS CUPVINNARE 2021

POLLUX STARS

KAT. B Alice Mårtensson & Emelie Surprise

KAT. C Elivia Axelsson & Ioannas Polly

KAT. D Fredrica Sandberg & Ballydown Builder

PEGASUS STARS

Alva Persson
Julia Palmgren

KAT. B Alva Persson & Saralok

KAT. C Alva Persson & Clements Stardust

Jag heter Alva Persson 9 år, tävlar för Åsbo Ponnyklubb. Vann Pegasus Stars med B-ponny stoet Saralok som jag haft 1 år, vann även Pegasus Stars med C-ponny Clements Stardust som jag också haft ca 1 år. Jag tränar för bästa tränaren Tobias Grönberg.

KAT. D Julia Palmgren & Cluody Bay

Jag heter Julia Palmgren och tävlar för Stora Wäsby Fältrittklubb. Min ponny heter Cloudy Bay och jag haft honom i drygt 3 år. Cloudy är en fantastisk ponny, superlugn i all hantering men superpigg att rida och hoppa, den bästa egenskapen en ponny kan ha enligt mig. Vi tillbringar somrarna på Öland och älskar att tävla på Böda Sand. Det som är bäst är den fantastiska miljön på tävlingsplatsen. Stars for Hope har varit ett väldigt kul initiativ och jag hoppas det sprider sig så att fler är med nästa år.

CAPELLA STARS

Nova Kolberg
Hedda Lindström

Meia Löfberg

KAT. B Nova Kolberg & Coppenagh Calypso Czar

Nova 11 år och Calypso likaså. Bor 2 mil söder om Stockholm. Tränar för Ann Liwing och tävlar för föreningen Runsten Equestrian. Det har varit väldigt roligt att vara med i cupen och vi längtar till nästa år💖

KAT. C Hedda Lindström & Sliabh Foxy

Jag heter Hedda Lindström och tävlar för Mörbylångadalens Ridsällskap, MDRS. Min ponny heter Sliabh Foxy. Hon är ett 9-årigt connemarasto som jag haft i ungefär tre år. Foxy är en rolig ponny som tar livet med ro. Hon går sin egen väg och är alltid go och glad! I hoppningen är hon en klippa! Vi tränar för flera olika tränare, bland annat Linda Algotsson, Mats Torstensson, Nina Karlsson och Marie Sörmvall.

KAT. D Meia Löfberg & Corbally Prince

VEGA STARS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Arsvinnare-2021-Mia-Vasterslat-1024x794.jpg

Mia Västerslät & Aakrobat

ORION STARS

Mia Västerslät & Aakrobat

Mia Västerslät