Alice Mårtensson

Alice & Mercan

Född: 2009

Ponny: Emelie Suprise kat b och Mercedes kat c

Bor: Hofterup (en by mellan Malmö och Lund)

Klubb: Dagstorpsortens Ryttarförening

Tränare: Hopptränare Lena Rosenqvist och en mamma som gärna lägger sig i när vi rider hemma 😉

Presentation: ”Emsan” är min underbara b-ponny som jag haft i fem år. Hon har lärt mig allt jag kan! Vi tävlar hoppning men till vardags rider vi mycket i skogen. Då Emsan hunnit bli 23 år gammal är vårt mål att hålla henne fortsatt fräsch och pigg så vi kan ha roligt tillsammans lite till innan jag växer ur henne. Sen skall Emsan lära min kusin Otto som är 5 år att rida, det har hon redan börjat med. Vårt roligaste minne tillsammans är Böda Jump for hope 2019, ett av våra första meeting som var så kul!

”Mercan” är mitt busiga c-ponny sto. Jag har haft henne sedan hon var 5 år, nu har hon blivit 8. Mercan är både het och känslig men älskar att hoppa. Vi kan lätt komma på kant med varandra om jag skulle råka ta för mkt förhållning el använda för mkt ben. Vårt mål är att jag ska lära mig rida ännu mjukare och fortsätta tävla LC/ LB för att senare på säsongen försöka debutera LA. Vårt bästa minne var när vi tidigare i år red ett kval till Sverigeponnyn (inverkan) och gjorde en fin runda tillsammans.

Därför vill jag vara teamryttare: Roligt att träffa nya vänner med samma intresse och tillsammans hjälpas åt att samla in pengar så vi kan slippa cancer. Jag har haft tur som har både en morfar och farmor som överlevt denna hemska sjukdom.

Alice & Emsan

Följ mig på Instagram: @aliceemsan