Ella Holgersson

Ella & Allan

Född: 2008

Häst/ponny: Jasmine wv (Skorpan) häst & Drumcong Diamonds (Allan) kat.D

Bor: Gnesta

Klubb: Hästhusets Kusk och Ryttarförening, HKRF

Tränare: Min mamma Pia, Svante Johansson och Bissi Dengg.

Presentation: Jag är snart 13 år & brinner för mina hästar. Hade gärna varit i stallet hela dagarna lång. Mina två underbara hästar heter Jasmine wv ”Skorpan” och Drumcong Diamonds ”Allan”

Skorpan är 7 år gammal. Hon har världens personlighet och är så snäll så man vill ha henne i soffan.  Skorpan som sagt är nog en av dom snällaste hästarna jag någonsin träffat kan slänga upp ett barn som inte är så rutinerat på henne och hon travar runt där över bommar och gör inget fel alls sätter inte en enda fot fel. Då hon fick ett föl som fyraåring, så tävlas hon som 6 detta år. Hon har gått 110.

Min D ponny Allan är 13 år och  är väldigt speciell han är väldigt känslig och litar bara på dom han känner men han är ändå jättesnäll på alla sätt. Han har också tävlat 110. Allan kan vara väldigt pigg i ridningen men hur lugn som helst annars han går till och med och lägger sig i hagen ibland och sover.

Mitt bästa tävlingsminne är nog när jag och min förra ponny Munsboro Buttermilk hade kämpat för en placering i LA ”90” och vi kom trea i vår näst sista tävling ihop.

Mål 2021: Med Skorpan är det att vara stabil i 110 och kanske starta 115 -120 och med Allan är det att fortsätta lära känna varandra och att komma ut och bli stabil i LC ”90” LB ”100”.  

Därför vill jag vara Teamryttare: Tycker  alla borde stötta dom som drabbas av cancer, dom som har cancer eller haft! Vill att ingen ska behöva vara med om detta. Har hört så mycket om det här fina teamet så ville ta del av det! Ska bli så kul att få vara det under 2021.

Följ mig på instagram: @ellaholgerson @hagliden_gard

Mina hästar har också Insta @drumcongdiamonds @Skorpan_är_bäst