Emma Wilén

Född: 2004

Emma & Misty

Ponny: Mo Mhuirnin kat.D & Swanview Misty Night kat D

Bor: Gettlinge strax utanför Degerhamn på södra Öland

Klubb: Kalmarbygdens Fältrittklubb

Tränare: Linda Sonesson, Mats Torstensson & Bella Rodhelind

Presentation : Jag har två ponnyer hemma. Mhollie ( Mo Mhuirnin) är ett sto på 8 år som inte riktigt trivdes på hoppbanan så vi ska göra några försök på dressyrbanan när tävlingarna sätter igång igen. Vi köpte Mhollie i oktober 2016 och hon är 145 cm i mankhöjd Sen har vi Misty (Swanview Misty Night) som även hon är ett sto på 8 år. Misty är däremot mer inriktad och positiv i hoppningen. Vi har tävlat regelbundet sen vi köpte henne under sommaren 2020, Misty är 146cm i mankhöjd.

Jag bor i Gettlinge strax utanför Degerhamn på södra Öland och jag tränar på samt tävlar för Kalmarbygdens fältrittklubb. På Kalmarbygdens FRK tränar jag för Linda Sonesson på klubbens hästar, sedan tränar jag för Mats Torstensson 1 gång i veckan samt att jag precis börjat träna hos Bella i söndagsgrupperna.

Jag har just nu startat upp till LB, både i dressyr och hoppning och tycker att det hade varit kul att testa på lite fälttävlan framöver också.

Mål 2021: Jag vill komma ut och göra fler resultat på LB nivå, drömmen under ponnytiden är att kvala Agria Pony Trophy och rida i Elmia. Dessutom vill jag utveckla och bli starkare psykiskt för att senare kunna hantera oväntade situationer och stress på ett bättre sätt.

Därför vill jag vara Teamryttare: Jag valde att gå med i teamet för att det är en förening som samlar in pengar för en god sak och att ha möjligheten att bli del av ett team med härliga människor.