Fredrica Sandberg

Född: 2009

Namn häst/ponny: Ballydown Builder ”Billy” & Little Dark Warrior ”Draken”

Bostadsort: Järna – 4 mil söder om Sthlm

Klubb: Hästhusets Kusk & Ryttarförening HKRF

Tränare:  Jag tränar dressyr och hoppning för Pia Holgerson på Hagliden, sen hopptränar jag för Sofie Burman både hemma och hos henne på Källtorp och så kommer Lina Älegård och har träningar hemma hos oss. Endast på sommaren kan jag träna för bästa Bella Rodhelind när vi bor på Öland. Önskar att vi bodde närmre! <3

Presentation : Billy är världens bästa hopponny. Han ställer upp på det mesta och hoppar SÅ bra. Han älskar inte dressyr, men det gör inte jag heller så vi passar bra ihop. Billy är en gosig ponny. Det enda som är knasigt med Billy är att han ibland tippar omkull i transporten. Han föredrar att åka B-buss.
Draken är en pigg häst med mycket motor men en jättefin läromästare – faktiskt även i dressyr.  Draken har jag fått ärva av min storasyster Linnea. Han kan vara lite tjurig i boxen. Precis som Linnea. 🙂

Min första tävling på Billy var i en LC på Åkerbo där jag kom 3:a – det är ett så härligt minne! Efter det har vi tävlat hemma och hittills i höst vunnit 6 blågula rosetter. Jag älskar min Billy.

Mål 2021: Att tävla LB och fortsätta träna och utveckla mig själv som ryttare tillsammans med mina fantastiska hästar.

Därför är jag Teamryttare: Jag vill vara med och rida för teamet eftersom jag vill bidra med att samla pengar till  cancerforskningen och utrota denna dumma sjukdom.

Följ mig på Instagram: @fredricafreddie