Linnea Sandberg

Född: 2005

Häst: Inter Z SWB kallas ”Sladden”

Ort: Järna

Klubb: Hästhusets Kusk & Ryttarförening HKRF

Tränare: Pia Holgerson, Lina Älegård & hoppar för Sofie Burman. Ibland tränar jag för Per Sandgaard och på sommaren för Bella Rodhelind när vi bor på Öland.

Presentation:: Jag heter Linnea och fyllde 15 i somras. I våras gick jag över till stor häst då jag vuxit ur min fina ponny Draken.  Min lillasyster Fredrica rattar runt honom nu.  Sladden och jag gjorde vår första start tillsammans på Åkerbo i en LB:2 där vi kom på 2:a plats och dagen efter hoppade vi 1.00 m och placerade oss även på 2:a plats då. Under hösten har jag och Sladden varit ute på några tävlingar och hoppat runt 1 m.

Sladden är en underbar häst som är enkel att ha med sig på olika platser. Han kan vara lite fjantig att rida ut på själv – då kallar jag honom för giraffen eftersom hans hals växer ett par decimeter.

Mål 2021: Att tävla 110 och att göra några fler dressyrstarter.

Därför är jag Teamryttare: Att vara teamryttare här i Team Equus är en ära och att vi genom att vara medlemmar kan engagera oss och samla in pengar till cancerforskningen är så viktigt. Jag tycker att alla, även folk som inte är hästintresserade, men som läser detta ska bidra till vår insamling <3

Följ mig på Instagram: @linneaelsafredrika