Signe Blixt

Signe & Larina

Född: 2003

Ponny/Häst: Ponny Abbeyside Brooklyn, Brolle f-11, samt hästen Larina f-14

Ort: Lenhovda

Klubb: Lenhovda Hästsportklubb

Tränare: Hoppning & terräng Linda Algotsson & dressyr Camilla Fredin

Presentation: Jag är 18 år och går samhäll på gymnasiet. Fick min första ponny när jag inte kunde stå emot mammas tjat längre 🙂 Har alltid gillat hästar och ridning, men även tränat fotboll och hockey. Med Brolle har jag ridit P90 fälttävlan & LB hoppning. Nu är han tyvärr skadad och vi tränar mer dressyr. Larina köpte vi 2019 och har ridit H90 fälttävlan och 0.90 m hoppning.

Mål 2021: Tävla dressyr med Brolle och bli trygga på H90 och ev starta H100 med Larina.

Därför är jag Teamryttare: Min morbror dog i cancer våren 2021 och jag önskar att vi ska få in pengar som kan bota all cancer så ingen ska drabbas. Har även haft klasskompis som haft cancer och som idag är frisk!

Följ mig på Instagram: @jenny_blixt @signeblixt_

Jag Jenny och min dotter Signe Blixt är med i teamet. Vi har två hästar varav en ska bort 🙈 då Signe drar till lumpen efter avslutad gymnasieutbildning. Vi bor i Lenhovda och båda är aktiva i föreningen där. Signe har mest ridit fälttävlan men under pandemin har det inte blivit mycket av den varan.Det är även jag som sköter Stars for Hope Instagramkonto. Förutom hästar gillar jag att fotografera och Signe att träna (utan häst).

Signe & Brolle