Arrangemang

Vi arrangerar olika event för att samla in pengar till forskningen. Vi har ett antal fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt och möjliggör att det mesta av det vi får på arrangemangen oavkortat kan skänkas till Barncancerfonden & Cancerfonden, oftast fördelat 50/50 om inte annat är avtalat.

Bonus Cup startade vintern 2016/2017 och därmed är årets Bonus Cup vår femte! Teamet har hand om servering och grill där vi erbjuder grillade burgare skänkta av Västersläts Gårdsbutik, burgarbröd från Pågens, läsk från Widéns och bakverk, kaffe mm som bakats och skänkts av våraTeammedlemmar. Alla deltagare kan köpa rosett och dessa är återigen sponsrade av Multibygg & Böda Sand.

Spökvandring i Borgholms Slottsruin arrangeras för tredje året och har blivit en fullständig succé! Spöken invaderar den gamla ruinen och det är riktigt läskigt! Efter vandringen finns det grillade burgare mm att handla.

Hunting for Hope är en Hubertusjakt som vi arrangerar för tredje året i rad nu 🙂 Ryttare på olika nivåer samlas och rider tillsammans en runda i skogen och efter ritten letar alla efter ”Räven” som har gömt sig i grytet 🙂 Korvgrillning och varm choklad efteråt är ett måste 🙂 Liten tillställning på Öland med ett tjugotal deltagare, men väldigt roligt!