ARRANGEMANG

Vi arrangerar olika event för att samla in pengar till forskningen. Vi har ett antal fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt och möjliggör att det mesta av det vi får på arrangemangen oavkortat kan skänkas till Barncancerfonden & Cancerfonden, oftast fördelat 50/50 om inte annat är avtalat.

Bonus Cup Pay & Jump startade vintern 2016/2017 och därmed är årets Bonus Cup vår sjätte säsong! Teamet har hand om servering och grill där vi erbjuder grillade burgare skänkta av Västersläts Gårdsbutik, burgarbröd från Pågens, läsk från Widéns och bakverk, kaffe mm som bakats och skänkts av våra Teammedlemmar. Alla deltagare kan köpa rosett och dessa är denna säsong sponsrade av Multibygg , Böda Sand, Equus Cabella & Vi Unga

Spökvandring i Borgholms Slottsruin arrangeras för femte året och har blivit en fullständig succé! Spöken invaderar den gamla ruinen och det är riktigt läskigt! Efter vandringen finns det grillade burgare mm att handla.

Ridande Lucia blev ett spontanarrangemang på torget i Borgholm under pandemiåret 2020 och 2021 bjöd vi på ridande luciatåg med körsång i Borgholms Slottsruin! För att öka tillgängligheten för alla, så blev det återigen luciatåg genom Borgholm och denna gång ner till Wieståhlparken där vi sjöng tillsammans med Kulturskolan! Teammedlemmar på olika håll i landet bjöd också på ridande Lucia på hemmaplan.

Hunting for Hope är en Hubertusjakt som vi arrangerat under tre år 🙂 Ryttare på olika nivåer samlas och rider tillsammans en runda i skogen och efter ritten letar alla efter ”Räven” som har gömt sig i grytet 🙂 Korvgrillning och varm choklad efteråt är ett måste 🙂 Liten tillställning på Öland med ett tjugotal deltagare, men väldigt roligt!

Med hopp för framtid & forskning