Heidi Andersson

Heidi & Johnny & Arty

Född: 2010

Ponny: B-ponnysarna Johnny Blaze och Attyrory Westie ”Arty” och C-ponnyn Ballinaclough Daithi ”Ior”

Ort: Listerby (Ronneby)

Klubb: Yxnarums Ryttarförening

Tränare: Lussi Wemlerth och Joakim Eweson och ibland Camilla Sjöqvist i hoppning och Anni Karlsson i dressyr, och så mamma däremellan.

Presentation: Jag bor på en gård med mjölkkor och våra 5 hästar, 2 hundar och 7 katter. Mina 2 b-ponnys kommer från Irland. Johnny har jag haft sedan 2019, han är min bästa vän. Han är en liten fegis. Johnny är född 2007. Arty köpte vi våren 2020. Han är väldigt snäll men kan också busa. Han har hjälpt mig att våga hoppa igen. Arty är född 2010. Ior som min nya ponny kallas för är en c-ponny född 2017 och kommer också från Irland, han är så snäll och go, jag hoppas att vi kommer få väldigt kul i framtiden.

Mål 2022: Fortsätta att ha kul och träna med mina hästar. Försöka tävla lite mer dressyr med Johnny och kanske om det känns bra debutera L:B i hoppning med Arty. Ior ska jag fortsätta lära känna och åka iväg på lite pay and jump med, beroende på hur allt känns kanske vi debuterar på tävling senare i år.

Därför vill jag vara Teamryttare: 2018 fick min mamma spridd cancer. Jag vill bidra till forskningen så att fler blir cancerfria precis som min mamma. Och det ska bli roligt att tillhöra ett team.

Följ mig på Instagram: @heidishastliv

Med hopp för framtid & forskning