Alicia Hanell

Följ mig på instagram: @showjumper_alicia @stallhanell

Född: 2013

Häst/ponny: Chakiras Sweet Gloria, Wendela, Chouette Chevechette (Lillan), Canon

Ort: Glimåkra, Skåne

Klubb: Glimma RF

Tränare: Hoppning/markarbete – Sandra Johansson-Nilsson Dressyr – Carina Sävestam Mental Coach och all övrig träning – Mamma Andrea

Presentation: Jag tillsammans med mamma driver Stall Hanell, vi håller på med unghästar, rider in och vidareutbildar. Jag har hållt på med hästar så länge jag kan minnas, satt på mammas häst när jag var 8 månader och fick min första ponny(Wendela) när jag var 2,5 år, började tävla på pay and jumper när jag var typ 3 år.

Jag älskar allt som har med hästar att göra men framförallt älskar jag att tävla med min b-ponny Gloria som jag utbildat själv ( med mammas hjälp) vi tävlar just nu upp till LC i hoppning. Gloria är väldigt het och stoig som helst vill göra allt på sitt egna vis, i hoppningen gör hon allt för mig och jag älskar henne över allt annat!

Mål 2022: utvecklas mer som ryttare, kunna starta LB samt vara med i ett meeting. Vill även börja träna terräng för Hanna Berg.

Därför vill jag vara Teamryttare: Jag vill vara teamryttare hos er för jag vill kunna vara med och göra skillnad! Hade även varit kul och träffa nya vänner 😊

Med hopp för framtid & forskning