Nellie Bruno

Nellie & Prinsen

Född: 2012

Ponny: Cantory Cream cj (Prinsen) B-ponny

Ort: Johannishus (Ronneby)

Klubb: Yxnarums RF

Tränare: Fredrik Albin & Mamma

Presentation: Min ponny är en 4-årig valack. Vi har haft honom sen han var 9 månader. Han är känslig men väldigt snäll. Han är min bästa kompis.

Mål 2021: att vara felfri på riktig tävling. Har bara ridit p&j i år.

Därför vill jag vara teamryttare: Min ”låtsas farfar” dog av cancer för en månads sen o jag vill inte att någon ska få cancer. Så jag vill vara med och samla in pengar till det.

Följ mig på Instagram: @nellieprinsen @mbruno2

Jag Maria & dottern Nellie Bruno. Vi är från Johannishus (Ronneby) o tävlar för yxnarums rf. Vi har 4 hästar, två som tävlas och en shettis o en unghingst welsh som förhoppningsvis snart ska börjas lite med. Jag o min Bosse har tävlat 130. Har fått stå tillbaka lite nu när Nellie är på g med sin ponny en 6 åring. Hon har som mål att sätta nollor så hon får hoppa omhoppning säger hon. Spelar nog ingen roll på vilken höjd 😉
Vi är med i teamet för att jag har saknat mycket av sammanhållningen som fanns förr i klubbarna som finns här. O jag tycker att cancer ska utrotas omg. Jag förlorade en av min bättre kompisar i återkommande hjärntumörer hon kämpade från det hon va 5år o somnade in när hon va 15. Min styvsvärfar gick bort oktober 2020 o svärfar juli 2021 till sviterna av cancen. Min fasters man kämpar nu. Därför brinner jag mycket för att jobba med att samla in pengar till forskningen.

Med hopp för framtid & forskning