Vera Lindberg

Född: 2015

Ponny: Karim, B-ponny

Ort: Johannishus (Ronneby)

Klubb: Yxnarums Ryttarförening

Tränare: Heike Lewik, Lotta Fasth, Louise Lundgren

Presentation: Karim är ett Gotlandsruss och 18 år. Han är snäll och go, men ibland står han längst bort i hagen. Han vill alltid gå till mitten och gosa när man rider, men ibland är han pigg och busig! Han är min allra bästa vän.

Mål 2024: Jag vill kunna hoppa 50 cm i galopp. Jag har provat rida western och vill lära mig mer om detta.

Därför vill jag vara Teamryttare: Min gammelfarmor, farfar och farmor har dött i cancer. Jag gillar inte den sjukdomen och vill inte att någon ska ha den. Det ska också bli kul att träffa alla kompisar.

Familjepresentation: Vår familj bor i Johannishus, en liten by utanför Ronneby, med vår hund och våra 2 marsvin. Båda barnen i familjen är Team-ryttare. Vi har ett 18-årigt Gotlandsruss som läromästare. En fantastisk kille med en egen vilja. Vår nyaste familjemedlem är 12-åriga Yvonne, som vi fortfarande lär känna och vi ser fram emot mycket roliga upplevelser tillsammans med henne. Vi har varit med i teamet två år nu och är glada för att vara en del av detta härliga gäng och av insamlingen till Cancer-forskningen ❤ Vi har mist många vänner och familj i denna j-a sjukdom och kan vi bidra till en lösning, så gör vi gärna detta!!

Med hopp för framtid & forskning