Ebba Lindberg

Född: 2012

Ponny: Karim, B-ponny

Ort: Johannishus (Ronneby)

Klubb: Yxnarums Ryttarförening

Tränare: Heike Lewik, Ingela Magnusson, Lotta Fasth och lite mamma

Presentation: Karim är ett Gotlandsruss och 16 år. Han är snäll men lite bestämd i ridningen. Jag har haft honom sedan september 2021 och är min allra bästa vän.

Mål 2022: Vara med i en tävling och göra en felfri bana.

Därför vill jag vara teamryttare: Min hund Gnista, gammelfarmor och min farfar har dött av cancer och andra i min närhet har också cancer. Detta vill jag ska sluta!

Familjepresentation: Annika heter mamma och bor i Johannishus, en liten by utanför Ronneby, med min familj och våra 3 hundar (och ponny i stall i närheten).Vi är nya i Teamet efter att ha följt er verksamhet lite från sidan under en period. Det verkar vara ett härligt gäng och förutom att få vara en del av insamlingen till Cancer-forskningen, så ser vi fram emot att göra detta tillsammans med gamla och nya vänner ❤Vi har både mist vänner och familj i denna 🤬 sjukdom och har flera i vår bekantskapskrets som kämpar dagligen.Kan vi bidra till en lösning gör vi gärna detta!!I vår familj är det jag, som var ”hästtjej” som yngre och sysslat mycket med travhästar.Min man, Pelle, som är nybliven ponnypappa och provat rida en gång. Han har fått lära sig mycket ”häst” de sista åren 🤣Vi har 2 barn varav den äldsta dottern, Ebba 9 år, kommer vara Teamryttare tillsammans med vårt Gotlandsruss. Han heter Karim och vi har haft honom sedan september 2021. Karim är 16 år och läromästare till tjejerna, men med en del egen vilja och humör. Ebbas mål är att komma ut på en riktig tävling innan årets slut och göra en felfri runda.Vår yngsta dotter, Vera, kanske också blir Teamryttare framöver.Det ska bli kul att vara en del av Team Equus for Hope


Med hopp för framtid & forskning