Ebba Lindberg

Född: 2012 

Ponny: Karim, B-ponny

Ort: Johannishus (Ronneby)

Klubb: Yxnarums Ryttarförening

Tränare: Joakim Eweson, Lotta Fasth

Presentation: Karim är ett Gotlandsruss och 17 år gammal. Han är snäll, men lite bestämd i ridningen. Jag har haft honom sedan september 2021 och är min allra bästa vän.

Mål 2023: Förra året var mitt mål vara med på en tävling och göra en felfri bana. Vi klarade det och mycket mer!! Detta året vill jag känna att jag och Karim samarbetar bättre. Jag vill att Karim ska bli snabbare och jag ska rida snyggare.

Därför vill jag vara teamryttare: Min hund Gnista, gammelfarmor, farmor och min farfar har dött av cancer och andra i min närhet har också cancer. Detta vill jag ska sluta

Familjepresentation: Vår familj bor i Johannishus, en liten by utanför Ronneby, med våra 3 hundar och 2 marsvin. Vi har ett 17-årigt Gotlandsruss som läromästare till barnen. En fantastisk kille med en egen vilja. Dessutom lånar vi just nu ett halvblod, som ger oss vuxna en möjlighet att dela våra barns intresse.
Barnen, Ebba och Vera, är båda Team-ryttare.

Vi har varit med i teamet ett år nu och är glada för att vara en del av detta härliga gäng och av insamlingen till Cancer-forskningen <3
Vi har mist många vänner och familj i denna j-a sjukdom och kan vi bidra till en lösning, så gör vi gärna detta!!  

Med hopp för framtid & forskning