Ebba Lindberg

Född: 2012 

Ponny: Yvonne, C-ponny

Ort: Johannishus (Ronneby)

Klubb: Yxnarums Ryttarförening

Tränare: Joakim Eweson, Lotta Fasth

Presentation: Yvonne är en New Forest som fyller 12 år i år. Jag har haft henne sedan i somras och hon är alltid pigg och glad. Hon brukar gnägga när jag kommer och är ett riktigt matvrak. Yvonne älskar att hoppa och jag längtar efter att komma ut på tävlingsbanan med henne.

Mål 2024: Jag vill att vi ska bli ett bra team och samarbeta i hoppningen. Mitt mål är att tävla på Böda med henne 2024.

Därför vill jag vara teamryttare: Min hund Gnista, gammelfarmor, farmor och min farfar har dött av cancer och andra i min närhet har också cancer. Detta vill jag ska sluta.

Familjepresentation: Vår familj bor i Johannishus, en liten by utanför Ronneby, med vår hund och våra 2 marsvin. Båda barnen i familjen är Team-ryttare. Vi har ett 18-årigt Gotlandsruss som läromästare. En fantastisk kille med en egen vilja. Vår nyaste familjemedlem är 12-åriga Yvonne, som vi fortfarande lär känna och vi ser fram emot mycket roliga upplevelser tillsammans med henne. Vi har varit med i teamet två år nu och är glada för att vara en del av detta härliga gäng och av insamlingen till Cancer-forskningen ❤ Vi har mist många vänner och familj i denna j-a sjukdom och kan vi bidra till en lösning, så gör vi gärna detta!!

Med hopp för framtid & forskning