RIDANDE LUCIA

2023

BORGHOLM: Vi red genom Borgholm ner till Wiestålparken, där vi sjöng tillsammans med Borgholms Kulturskola. Årets TeamLucia var Celine Nilsson som kröntes av Bella och även detta år fick Lucian ett specialdesignat smycke, designat och skänkt av Nellie Andersson med familj.

SMEDBY: Stall Mellfox i Smedby (Kalmar) hade riduppvisning och Ridande Lucia var Leia Engelholm som fick ett smycke.

YXNARUMS RF: Hos Yxnarums RF har vi många Teammedlemmar och där arrangerades riduppvisning och Ridande Lucia var Mollie Bruno som fick ett smycke.

2022

Detta året valde vi att rida Storgatan genom Borgholm ner till Wiestålparken, för att öka tillgängligheten så att många fick se oss! Kvällen var isande kall , men värmde i hjärtat när vi i kören tillsammans med Borgholms Kulturskola, sjöng från scenen och Bella krönte årets Teamlucia Elsa Nilsén, som liksom förra årets Lucia fick ett specialdesignat smycke, designat och skänkt av Nellie Andersson med familj.

2021

Vilken kväll! För första gången arrangerades Ridande Lucia i Borgholms Slottsruin med vacker körsång, ponnyridning och servering med grill! Trots få besökare detta första år, fick vi in 13.000 kronor! Kommunalrådet i Borgholm krönte Teamets Lucia Edith Borgkvist som fick ett specialdesignat smycke, designats och skänkt av Nellie Andersson med familj.

2020

Söndagen den 13 december 2020, red ett Luciafölje med 15 ekipage genom Borgholms gator och spred glädje i mörkret! Följet bestod av Team Equus for Hopeekipage, där de flesta även tillhör Åkerbo Hästklubb. Det var mycket uppskattat!

Med hopp för framtid & forskning