Amanda Bauer

Wilma

Född: 1994

Hästar: Nalvara, Chester, Wilma (avelssto) och Benwillow.

Bor:  Hagby på Öland

Klubb: Mörbylångdalens Ridsällskap

Tränare: Bella Rodhelind, Linda Algotsson & Angelica Petersson

Presentation:  Jag köpte både Nalvara och Chester hösten-21 Nalvara är under utbildning efter ett liv som avelssto. Hon är lugn men väldigt bestämde, det är en tjej du ber om lov för att få styra och sen berömmer när hon svängt. Min taktik är att alltid muta henne med godis, vi kallar det för belöningsbaserad träning. Chester är under inridning. Han kommer bli en snabb och troligtvis kvick häst på tävlingsbanan, hoppas vi. Wilma är mitt avelssto hon fick sitt första föl sommaren-20 Benwillow KH e.Kananndo hästak. -21 fick hon ett sto e. Sir Oldenburg. Nu väntar vi tredje fölet e.Quiberry. Benwillow aka Ben som är min första uppfödning ska jag rida in i höst.

Mål 2022: Att få ut Nalvara på tävlingsbanorna, Chester ska ridas in ordentligt och hänga med ut på träningar och andra äventyr. Ben kommer vi satsa på 3årstestet med till våren -23.

Därför är jag Teamryttare: Jag har en dröm om att alla som drabbas av cancer ska överleva och få precis så långa liv som om dom aldrig hade varit sjuka. Jag har alldeles för många vänner, familjemedlemmar och släktingar som är drabbade för att kunna nämnas i denna presentation men det gör också att jag vet hur viktigt detta teamet och insamlingen är för mer än bara mig!

Följ mig på Instagram: @Dapandabauer

Med hopp för framtid & forskning