Amanda Bauer

Följ mig på Instagram: @Dapandabauer

Wilma

Född: 1994

Hästar: Nalvara, Benwillow och Delilawillow

Bor:  Hagby på Öland

Klubb: Mörbylångdalens Ridsällskap

Tränare: Bella Rodhelind

Presentation: Nalvara flyttade hit från Italien 2021 hon hade då fått fyra fina avkommor, nu är hon dräktig igen och vi hoppas på att en ny stjärna födds i sommar. Hon är lugn men väldigt bestämde, det är en tjej du ber om lov för att få styra och sen berömmer när hon svängt.

Jag hade tidigare ett avelssto vid namn Wilma, hon fick föl sommaren-20, en valack vid namn Benwillow KH e.Kananndo hästak. 2022 fick hon ett sto som heter Delilawillow e.Quiberry

Benwillow aka Ben som är min första uppfödning är den coolaste av alla stjärnor vi tränar nu, för att kanske kunna rida lite pay and jumper under året. Delila går på tillväxt och jag längtar till träningen drar igång på riktigt hösten 2024.

Mål 2024: Ben kommer tränas och introduceras till att åka hemifrån under året för att kunna bli en underbar träning och tävlingskompis.

Därför är jag Teamryttare: Jag har en dröm om att alla som drabbas av cancer ska överleva och få precis så långa liv som om dom aldrig hade varit sjuka. Jag har alldeles för många vänner, familjemedlemmar och släktingar som är drabbade för att kunna nämnas i denna presentation men det gör också att jag vet hur viktigt detta teamet och insamlingen är för mer än bara mig!

Med hopp för framtid & forskning