Spökvandring

Det spökar på BORGHOLMS SLOTTSRUIN 👻👻👻
OBS…. Begränsat antal besökare.

75:-/ person – Alla intäkter går oavkortat till vår insamling för cancerforskning.

Vandringen kommer att vara anpassad efter pandemin som pågår och vi förväntar oss att är man sjuk stannar man hemma och att ALLA håller avstånd.


Du anmäler antalet platser
i SMS till 070-3563861 Förnamn+Efternamn+Antal.
Du får ett sms tillbaka som bekräftar din anmälan.
Därefter swishar ni totalsumman av platserna till 123 42 700 96 (Team Equus for Hope) Glöm inte skiva namn+antal du swishar för.


ALLA grupper kommer att få en STARTTID som publiceras här i evenemangen. Så glöm inte att klicka i att ni ska delta 😉Har man mindre barn som vill gå en lite mer light runda så ordnar vi det i början av kvällen. Skriv i anmälan bara.
Listor på tider när vandringen börjar kommer att publiceras på Facebook veckan innan vandringen sker. Så håll utkik 😃


Vandringen inne på slottet sker i grupper om max 15st. Vill ni gå ihop så anmäl ihop. Under kvällen finns servering där vi grillar Västersläts fantastiska hamburgare, utöver det finns kaffe/dricka/godis/fika. Kom hungriga då även alla intäkter här går till Barncancerfonden/Cancerfonden. Är något oklart?
Kontakta Amie 070-3563861

Spökvandring 2018 ”Spökvandringen gav 20.000 kr ❤ TACK ALLA ❤Team Equus for Hope❤️Så galet stolt över att vara i detta varma & goa gäng❤️I kväll har vi haft Spökvandring i Borgholms Slottsruin med 292 Spökvandrande besökare👻👻👻👻👻👻😱 Inte en häst så långt ögat kunde se – men hovklapper från Spökhästarna i ruinen🏇🏇🏇😱😱Teamets Spöken var helt grymma och jag tror att både vi och våra besökare haft en kväll med skräckblandad förtjusning🤪🤪🤪Tusen tack till våra sponsorer – Borgholms Slott, Västersläts Gårdsbutik & Widens Åkeri🙏🙏🙏I Tusen tack till alla deltagare & spöken med familjer 🙏🙏🙏Ca 18.000 kr till insamlingen Cancerfonden & Barncancerfonden ❤️