Elly Björkander

Född: 2009

Ponny: Fonzie C- ponny och Dromalga Elliott D- ponny

Ort: Karlskrona

Klubb: Karlskrona Lyckå R

Tränare: Fredrik Albin och Johanna Johansson

 Kort presentation om mig och mina hästar: Fonzie är Sveriges mest sociala ponny men har en räv bakom varje öra. Skulle inte förvåna mig om han är kusin med Mulle 😊. Fonzie är väldigt humörs känslig så om jag är lite på dåligt humör så blir Fonzie också det.

 I hoppningen är Fonzie antingen helt fantastisk eller en riktig surgubbe men vi jobbar på att hitta ett flyt. Fonzie gör ingenting gratis, men jag har lärt mig otroligt mycket på honom under den tiden vi har haft honom. Fonzie älskar mat och att vara nära, men ibland är han lite för nära och han är väldigt sällskaplig. Han är min första ponny och jag är så glad att vi köpte just honom. Vi kämpar vidare i vår träning och det går framåt 😊.

Elliott har inte varit hos oss så länge, så vi lär fortfarande känna varandra, men han är supersnäll och älskar en runda i skogen. Han är ganska pigg och väldigt arbetsvillig, vi har en spännande resa framför oss och det ska bli kul att få jobba med honom 😊

Mål 2022: Få felfria rundor med en bra känsla med Fonzie och komma ut på min och Elliotts första tävling ihop.

Därför vill jag vara Teamryttare: Jag har själv gått igenom cancer och det är inget man vill göra, jag tycker det är viktigt att stötta forskningen mot cancer för ingen ska behöva gå igenom det som jag och många fler har gjort.

Följ mig på Instagram: @ellybjorkander

Med hopp för framtid & forskning