Tilly Andersson

Följ mig på Instagram: Tilly.a_2012

Född: 2012

Ponnyer: C-ponnyerna Leonie, Rose och D-ponnyn Blasing Lady.

Ort: Karlshamn 

Klubb: Skyrup County Club 

Tränare: Tränar hoppning för Olof Hellberg, Dressyr för Sofie Hellberg -HSO Stables. Markarbete tränar jag för mamma och pappa.

Presentation: Jag gjorde min första pay and jump när jag var 3 år gammal. Sedan dess har det bara fortsatt, det finns inget roligare än att nå de mål jag sätter upp för mig och mina hästar. Jag brinner för hoppning och fälttävlan som är det absolut roligaste jag vet. Jag tävlar och tränar regelbundet med mina 4 ponnyer för att få de bästa förutsättningarna i sporten. I familjen finns avelston, hingstar, tävlingshästar och unghästar för egen satsning. Jag har i år börjat träna mammas unghästar, SWB. Det är ett väldigt givande och roligt arbete. Och stor skillnad ridsmässigt  när man kommer från ponny. 

Jag tränar och tävlar både egenutbildade samt mer rutinerade hästar. 

Mål 2024: Att få komma längre inom sporten med de ambitioner jag har och alltid vara en bättre ryttare än den jag var igår. 

Därför vill jag vara Teamryttare: En fantastisk möjlighet att få bidra till Cancerforskningen. Att vara en i Teamet känns verkligen superroligt och hoppas vi ses ute på olika evenemang 

Med hopp för framtid & forskning